Onlangs is de Flevomuziekschool een samenwerking aangegaan met kindercola RAAK, trotse partner van de bekende zangshow ‘The Voice Kids’.

Meld je direct aan voor een GRATIS zangles!!!

Zie deze link voor meer informatie:

Hoe ontvang je de gratis zangles bij aankoop van een RAAK vruchtensiroop?

Bij aankoop van een RAAK vruchtensiroop vind je een sticker op de verpakking. Op de sticker staat de unieke actiecode die je recht geeft op een gratis kids zangles op een locatie naar keuze uit de deelnemende zangles locaties. RAAK is namelijk al drie jaar de trotse sponsor van The Voice Kids!

Bekijk de landkaart om een locatie bij jou in de buurt te vinden. Nadat je een keuze hebt gemaakt, hoef je enkel nog de registratie te voltooien door je gegevens en de unieke actiecode in te voeren. Na de registratie krijg je de e-voucher per e-mail toegestuurd. Maak van tevoren een reservering en print de e-voucher uit of zorg dat je deze op smartphone of tablet gereed hebt om te tonen bij de zangles. RAAK is trotse sponsor van The Voice Kids. Deelname aan deze actie staat echter los van het programma The Voice Kids.

Wil je meer weten over de producten van RAAK? Ga naar www.raak.nl