De FlevoMuziekGroep bezorgt dit jaar voor het eerst 100 gezinnen die in armoede leven een fijne decembermaand. Zij ontvangen een feestelijk kerstpakket, voor een heerlijk kerstmaaltijd tijdens de kerstdagen. Op maandag 24 december worden alle kerstpakketten persoonlijk bezorgd met de FlevoMuziekbus.

Deze initiatief is opgezet voor Almeerse inwoners die leven in stille armoede. In Almere leven er 1300 gezinnen op of onder de armoede grens. Zij moeten rondkomen van minder dan een minimaal inkomen en hebben niet genoeg geld om maandelijks de vaste lasten te betalen om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

Het is logisch om te besparen op levensmiddelen wanneer je structureel geld tekort komt. Geld voor boodschappen is er nauwelijks, laat staan met de feestdagen.
Deze mensen verdienen juist met de kerst een extraatje.
Daarom willen wij 100 gezinnen verrassen met een heerlijke kerstpakket voor de feestdagen. En dat kunnen wij niet zonder uw hulp! Wij bouwen samen aan Almere.

Hulp!
Wil je ook meehelpen en een steentje bijdragen? Dat kan zeker! Je kan een donatie doen of zelf de producten aanschaffen die we bekend zullen maken wat in de magical christmas box zal komen.

Donatie link:
https://www.doneeractie.nl/kerst-voor-iedereen/-31973

Gezin opgeven:
Ken je iemand of wil je graag in aanmerking voor deze kerstpakket? Stuur een mail naar info@flevomuziekschool.nl met je naam en telefoon, dan zullen we contact met je opnemen.