Plan je les online

Flevomuziekschool (Almere) heeft een lesaanbod met een grote diversiteit aan muziekstijlen voor elke leeftijd.

In de Cursussen willen we zoveel mogelijk het Talent van de persoon ontdekken. Dit doen wij door de individu los te laten in zijn of haar muziek spel, zodat er ruimte ontstaat voor eigen creativiteit , die wij doormiddel van coaching van onze docenten  proberen aan te sturen naar een eigen persoonlijke muziekstijl

In de Cursussen voor 15+ die door het jaar heen worden aangeboden, wordt nader ingegaan op specifieke onderwerpen in de muziek. Het gaat daarbij met name om onderwerpen die niet zo snel uitgebreid aan bod komen in de instrumentale en vocale lessen, maar die de muzikale ontwikkeling wel verbreden of verdiepen.

In de orkesten, ensembles en bands van de Flevomuziekschool (Almere) ligt de nadruk vooral op het samenspelen.  Samenwerken is belangrijk in onze samenleving en muziek is een goed platform om het op een positieve manier tot uiting te brengen. Naast dat het belangrijk is om goed samen te spelen is het vooral effectief op een leuke manier en het resultaat van teamwerk is altijd inspirerend om te zien.

Proefles

Inhaalles

Strippen-
kaart